Residential Extension, Jordanstown   This project seen the complete renovation of the dwellings existing kitchen, the infill of an existing car port and a new rear extension. The renovations were tailored to the residents way of living, centralised around the new kitchen and bar area.  The plan was organised off the axis of the new extension to the rear, with a new kitchen and bar area along one side. The existing car port has been in filled complete with a cut roof, increasing the sense of space within the new sunken seating area. The glazed extension to the rear allows views out to an existing garden, and provides much needed space for dining.

Residential Extension, Jordanstown

This project seen the complete renovation of the dwellings existing kitchen, the infill of an existing car port and a new rear extension. The renovations were tailored to the residents way of living, centralised around the new kitchen and bar area.

The plan was organised off the axis of the new extension to the rear, with a new kitchen and bar area along one side. The existing car port has been in filled complete with a cut roof, increasing the sense of space within the new sunken seating area. The glazed extension to the rear allows views out to an existing garden, and provides much needed space for dining.

  Residential Extension, Jordanstown   This project seen the complete renovation of the dwellings existing kitchen, the infill of an existing car port and a new rear extension. The renovations were tailored to the residents way of living, centralised around the new kitchen and bar area.  The plan was organised off the axis of the new extension to the rear, with a new kitchen and bar area along one side. The existing car port has been in filled complete with a cut roof, increasing the sense of space within the new sunken seating area. The glazed extension to the rear allows views out to an existing garden, and provides much needed space for dining.

Residential Extension, Jordanstown

This project seen the complete renovation of the dwellings existing kitchen, the infill of an existing car port and a new rear extension. The renovations were tailored to the residents way of living, centralised around the new kitchen and bar area.

The plan was organised off the axis of the new extension to the rear, with a new kitchen and bar area along one side. The existing car port has been in filled complete with a cut roof, increasing the sense of space within the new sunken seating area. The glazed extension to the rear allows views out to an existing garden, and provides much needed space for dining.

  Residential Extension, Jordanstown   This project seen the complete renovation of the dwellings existing kitchen, the infill of an existing car port and a new rear extension. The renovations were tailored to the residents way of living, centralised around the new kitchen and bar area.  The plan was organised off the axis of the new extension to the rear, with a new kitchen and bar area along one side. The existing car port has been in filled complete with a cut roof, increasing the sense of space within the new sunken seating area. The glazed extension to the rear allows views out to an existing garden, and provides much needed space for dining.

Residential Extension, Jordanstown

This project seen the complete renovation of the dwellings existing kitchen, the infill of an existing car port and a new rear extension. The renovations were tailored to the residents way of living, centralised around the new kitchen and bar area.

The plan was organised off the axis of the new extension to the rear, with a new kitchen and bar area along one side. The existing car port has been in filled complete with a cut roof, increasing the sense of space within the new sunken seating area. The glazed extension to the rear allows views out to an existing garden, and provides much needed space for dining.

  Residential Extension, Jordanstown   This project seen the complete renovation of the dwellings existing kitchen, the infill of an existing car port and a new rear extension. The renovations were tailored to the residents way of living, centralised around the new kitchen and bar area.  The plan was organised off the axis of the new extension to the rear, with a new kitchen and bar area along one side. The existing car port has been in filled complete with a cut roof, increasing the sense of space within the new sunken seating area. The glazed extension to the rear allows views out to an existing garden, and provides much needed space for dining.

Residential Extension, Jordanstown

This project seen the complete renovation of the dwellings existing kitchen, the infill of an existing car port and a new rear extension. The renovations were tailored to the residents way of living, centralised around the new kitchen and bar area.

The plan was organised off the axis of the new extension to the rear, with a new kitchen and bar area along one side. The existing car port has been in filled complete with a cut roof, increasing the sense of space within the new sunken seating area. The glazed extension to the rear allows views out to an existing garden, and provides much needed space for dining.

_DSC0651 copy.jpg
_DSC0654.JPG
_DSC0714.JPG
_DSC0720.JPG